Måndag 30 augusti 2021

 

 
Hej Kära Rotary Medlemmar
Hoppas alla haft en trevligt helg?

Tack till er alla som kom till klubbmöte nu i fredags och till er som följde oss via digitala länken.

Denna vecka har vi ingen frukostmöte och anledning till det är att vi i styrelsen har fatta ett beslut om att ändra vår frukostmöte dag från fredag till tisdag orsaken kan ni läsa bifogat brev här nedan:
 
Byte av dag för ordinarie veckomöten!
 
Vid klubbmötet fredagen den 27 augusti redovisade presidenten och styrelsen det engagerade och omfattande arbete som gjorts för att finna en långsiktigt bra lösning för klubbens veckomöten. 
Styrelsens vilja är att vi skall vara kvar på Hotell Riviera och även ledningen för hotellet ser gärna klubben som gäster. Problemet är att bokningarna på Riviera är så stora under hela året att det är svårt att erbjuda klubben en kontinuerlig närvaro under fredagsmorgnar. 
För att kunna vara kvar och bedriva verksamheten så som vi önskar är styrelsens ambition att besluta att vi byter dag för klubbens ordinarie veckomöten till tisdag morgon. Detta brev innebär att styrelsen informerar alla medlemmar om viljeinriktningen för klubbens veckomöten samt ger möjlighet för alla att yttra sig i frågan innan beslut fattas.
 
Klubbens nästa ordinarie veckomöte kommer hållas på Hotell Riviera tisdagen den 7 september kl. 7.30.


Jag önskar att alla medlemmar svara oss senast onsdag 1/9 om inget svar kommit efter onsdag ta vi i styrelsen som ett ja till beslutet.

Mvh. Wai Huynh President.

 
ClubRunner Mobile