Måndag 10 Januari 2022

Välkomna till nytt Rotary år!

Kära Rotary medlemmar!
Det har sannerligen varit ett par år med prövning och som ni vet skulle jag ha tillträtt redan den 1 juli 2021 som President. Sjukdom har satt käppar i hjulet, men nu skall vi försöka göra ett Presidentskifte, så snart vi har vårt första fysiska möte!
 
Nu sätter ju Pandemin käppar i hjulet och gör att vi i styrelsen har pratat om att ställa in mötena tills vidare. Dessutom, som ni kanske sett, så stänger Riviera sin restaurang/kök, vecka 4-6 för renovering.
Restriktionerna kommer nog dessvärre att fortgå en bit in i februari.
 
Jag är väldigt tacksam för Wai, att du kunde fortsätta under hösten med Presidentskapet och ser nu mycket fram emot att ta över stafettpinnen. Dessutom beslöts det på årsmötet att jag skall sitta kvar till den 30 juni 2023!
 
Låt oss göra en nystart i klubben och se över hur vi kan bli mer aktiva och på lokal basis finna intressanta projekt! Jag har blivit kontaktad av Båstad Rotaryklubb som vill samverka i projekt och innan jul sågs vi för att finna olika förslag. Det gäller både inom kultur, ungdomar, UF t.ex. och egentligen finns inga begränsningar, kom gärna med förslag!
 
Jag har ju ett engagemang i både Bjäre Härads Hembygdsförening, Båstad Kammarmusikförening och Båstad Kyrkokör. Det finns säkert inom kultursidan, vi kan samverka med någon av dessa, inte minst Båstad Kammarmusikförening, som för övrigt har 30 års jubileum i år.
 
Båstad Rotary klubb är engagerad i ett projekt i Hembygdsparken vad gäller Lärande lekplatser för barn runt hela parken. Detta projekt startade under våren 2021.
 
Under nästa vecka kommer ni att få en enkät utskickad, vi vill veta vilken dag som passar et bäst att ha våra frukostmöten på?
Vill vill inte tappa medlemmar för att det blev byte av dag från fredag till tisdag. Det var inte klubbens mening, utan Rivirera ville byta då de har oftast fullt på fredag.
Nu har vi ett förslag på en ny lokal och återgång till fredagar om vi kommer överens
med krögare bland annat.
 
Inget är beslutat, vi vill först veta vad ni tycker. Så Snälla svara så mangrant ni kan inom en vecka från det ni får enkäten! Tack!
 
Jag hoppas ni alla håller er friska och slipper både Covid och influensa!
 
Många hälsningar
Hans Lanner
President
 
 
 
 
 
 


 
 
 

 
Härlig vinterbild från Båstad
Kommande möten
Inställt pga Covidrestriktioner
18 jan 2022
07:30 – 08:45
 
Inställt frukostmöte pga Covid restriktioner
25 jan 2022
07:30 – 08:45
 
Visa hela listan
ClubRunner Mobile