Kontakt: Wai Huynh
16
nov
2023
Båstad Carl Johan Bernadotte

Sweden

 

Varje år den tredje torsdagen i november släpps årets Beaujolais Noveau vin i hela världen! Detta vill vi fira denna höstkväll med att i goda vänners lag få njuta premiären av detta vin. Hur mycket beror på tillgången på Systembolaget i Båstad! Men vi har i reserv köpt in ett antal flaskor av annan sort. OM vi inte lyckas få just Beaujolais Noveau……….

Förutom lite kåserande kring Beaujolais Noveau kommer vi att få oss till livs en specialkomponerad tallrik från Bjärehalvöns Chark & Delikatess.    

Under kvällen kommer dessutom Båstad/Bjäre bokhandel ge oss tips på böcker att njuta av under hösten eller såsom tips på julklappar. 

Vi ser fram emot att träffas klockan 1800 torsdagen 16 november för en trevlig kväll tillsammans på Församlingsgården i Båstad.

Först till kvarn gäller då utrymmet är begränsat. Naturligtvis är medlemmar och respektive även välkomna att medtaga vänner som uppskattar vin och kultur!

Pris 290:-  /person. Anmälan är bindande och görs senast söndagen 12/11

till gustafssonkerstin@hotmail.com där du anger antal, ditt namn och gäster. Betalning sker vid anmälan via swish 1231699149 eller till bankgiro 660-8780

 

Lys upp en tråkig novemberkväll i goda vänners sällskap!  

Carl Johan Bernadotte Rotaryklubb